Firmaprofil

OETekniq står for ‘Overby og Elmgreen tekniske installationer’.

Finn Overby

Fungerer i dagligdagen som virksomhedens ansigt udadtil. Finns udprægede sans for at levere vores kunder den bedste oplevelse – med OETekniq som samarbejdspartner – har han erhvervet sig gennem en lang karriere i branchen.

Kontakt Finn Overby

Thomas Elmgreen

Er ansvarshavende for den daglige ledelse. Thomas har i sit tidligere job fungeret som teknisk ansvarlig, qua sin autorisation, og viderefører dermed et højt fagligt niveau i OETekniq.
Thomas har tidligere fungeret som projektleder i et entreprenørselskab og har bl.a. derved opnået sin faglige balast.

Kontakt Thomas Elmgreen

Anders Casper Olesen

Er daglig leder for El-afdelingen og dermed også virksomhedens ansigt udadtil. Anders er uddannet installatør og har erhvervserfaring som elektriker samt som formand på mindre pladser.

Kontakt Anders Casper Olesen

Hvad kan vi tilbyde Dem

Vores ekspertise ligger indenfor VVS-tekniske og El installationer, men vi er kompetente til, at levere alle former for tekniske installationer gennem vores stærke samarbejdspartnere.

Hvem er vores kunder

Vi løser opgaver af enhver størrelse og vores ekspertise sætter os i stand til, at servicere kunder med største omhu, da vi kender vigtigheden af en sikker leverandør. Vi løser også akutte problemer med vores døgnvagt.

Vores egen opfattelse

For os handler det om at sætte os i kundens sted. Vi ønsker at være en medspiller, der løser opgaver i samarbejde med vores kunder. I kender jeres behov og gennem dialog vil vi sammen læse de opgaver I har.

Artikel: En lille boks gemmer på store energibesparelser

270 mindre kommunale ejendomme har fået opsat en styringsboks fra OETekniq, som rummer mulighed for at sænke energiforbruget med op til 15 procent.
Læs hele artiklen her >

Kvalitet og ekspertise er en selvfølge

Som din VVS & El service partner har vi hos OETekniq fokus på energibesparelse og kvalitetsservice. Hos OETekniq leverer vi professionel VVS- og El service uanset om det er en lille og simpel opgave eller et større projekt. Vi er eksperter i installation af energirigtige løsninger og udfører alt VVS og El arbejde.